Profiel

Als oprichter van CoCreata Consultancy focust Corry op co-creatie- en innovatieprocessen in Onderwijssectoren, het MKB, het Sociale Domein en de Kunstensector. Ze ontwierp het succesvolle ‘Co-Creatie-Wiel’ en zet dat in als inspirerend instrument voor innovators, managers en HRD-professionals. Zij voert graag samen praktijkonderzoek uit waarbij zij dit instrument hanteert als stimulerende interventie.

Corry Ehlen ( master en PhD veranderwetenschappen) verzorgt masterclasses, geeft trainingen, workshops,  lezingen en adviseert besturen en teams als co-consultant, co-trainer en co-creator.

Corry heeft een uitgesproken belangstelling voor vernieuwingsprocessen in organisaties, en voor opleiding van volwassenen in beroepsonderwijs en op de werkplek.

Zij ontwierp en begeleidde tal van opleidings- en veranderprojecten in het hoger onderwijs, en verdiende haar sporen als docent, trainer en faculteitsdirecteur. 

Als corporate programmamanager van een grote hogeschool ontwierp en coördineerde zij grootschalige innovatietrajecten.

Op bestuurlijk- en beleidsterrein is Corry Ehlen actief voor Raden van Bestuur in het Hoger Onderwijs, in het Sociale Domein en in de Kunstensector. 

Op internationaal niveau adviseerde en coördineerde zij  innovatietrajecten op organisaties in Roemenië, Rwanda, Colombia en Vietnam.

Haar motto is: “Zonder co-creatie komt weinig innovatie tot stand”.
 
Corry Ehlen
Cocreata