SUMMERSCHOOL MASTERCLASS ‘SUCCESFULLY INNOVATING WITH THE CO-CREATION-WHEEL’ AT THE UNIVERSITY OF AMSTERDAM

Op 26 en 30 augustus vindt de eerste Summerschool plaats, georganiseerd door de Kring Andragologie van de AUV (Amsterdamse Universiteits Vereniging).

Wij zijn er trots op om op onze ‘moeder universiteit’ als alumna en Doctor het door ons ontwikkelde wetenschappelijk gevalideerde Co-Creatie-Wiel te presenteren.

De deelnemers komen uit het hele land, zowel uit de wetenschappelijke wereld als van dienstenorganisaties en de overheid.

Samen met twee collega’s, drs. Frank Hulsbos en dra. Wilmie Jenniskens verzorgen we vier masterclasses . We presenteren theorie, praktijkervaringen en de drie tools. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers om de Masterproof als co-creatie-coach af te leggen.

In een volgend bericht zullen we u uitgebreider informeren over het verloop en de resultaten van deze Masterclasses.

Mocht u ook interesse hebben om deel te nemen?

U kunt zich nog opgeven via deze hyperlink: https://alumni.uva.nl/gedeelde-content/evenementen/evenementen/andragologie/2019/masterclass-co-creatie.html

 

 

2 comments

 1. рецепты кексов скачать

  We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be grateful to you.| а

  1. Corry Ehlen

   Nice to read that my site and the Co-creation-wheel is helpful for you.
   Do you see also the digital team scan?
   This is even more specified and gives a lot of useful information about processes in an innovative community.
   I wish you a lot of success.
   Corry Ehlen

Leave A Comment