SUCCESVOL VERBLIJF IN KATHMANDU – NEPAL

In december 2019 verbleef ik als adviseur en trainer twee weken op het Ace Institute for Management in Kathmandu. Het is het beste Management instituut in Nepal!

Gedurende deze twee weken bood ik workshops aan het management, het onderwijzend personeel en aan klassen van studenten van de BBA en MBA opleidingen. Ook presenteerde ik mijn kennis aan de staven van de Ace Secondary en Primary schools.

Er kwamen drie onderwerpen aan de orde: Positioneel en gedistribueerd leiderschap, Sleutels voor een succesvol studieprogramma en mijn innovatiemodel, het Co-Creatie-Wiel.

Alle workshops werden zeer hoog gewaardeerd. Vooral het Co-Creation-Wheel bleek een inspirerend en nuttig instrument om te reflecteren op de organisatie en op de cultuur van de medewerkers om samen te werken en te innoveren.

Voor de studenten waren de actieve workshops over Leiderschap zowel inspirerend als plezierig.

Ik waardeerde de aangename, sociale en warme sfeer om met deze aardige collega’s in Kathmandu te werken.

Het is de intentie dat deze workshops het begin zijn van een proces van verbetering bij deze Ace Institutes. Ik kijk ernaar uit!

Docenten van Ace IM passen de spiderchart van het Co-Creatie-Wiel toe op hun team
Studenten van Ace Management Instituut Kathmandu samen in een leiderschapsgame

Plaats een reactie