SUMMERSCHOOL COCREATIE VAN DE KRING ANDRAGOLOGIE VAN DE UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM AFGEROND (2-10-2019) MET 4 GECERTIFICEERDE CO-CREATIE-COACHES!

Calijn den Nieuwenboer, Dagmar Alders, Simon Henk Luimstra en Maarten Docter legden met succes hun masterproof af. Zij presenteerden de toepassing van de digiscan van het Co-Creatie-Wiel in hun organisatie: respectievelijk de afdeling Sociaal Domein van de Gemeente Amsterdam, Afdeling Maatschappelijk beleid van de Gemeente Medemblik, het Drenthe College en Gemeente Emmen, en Coƶperatie De Blauwe Paraplu in Amersfoort.

Zij kregen waardevolle feedback op hun werk van de andere deelnemers aan de masterclass. Het blijkt niet altijd gemakkelijk te zijn om tijd en aandacht te vinden voor reflectie in een innovatief team. Maar, als de resultaten er zijn, levert dat inspirerende inzichten op tot verbetering.

Ook het Co-creatie kaartspel blijkt een verhelderende en inspirerende tool te zijn. Over een tijdje gaan Carla van Beelen, Marij Bosdriesz en Sabine Berkelaar, uit Den Haag en Amsterdam, hun ervaringen met het co-creatie-wiel tonen in hun masterproof. Zij ontvingen alvast een certificaat van deelname. Wij wensen hun alvast veel succes!

Leave A Comment