SUMMERSCHOOL COCREATIE VAN DE KRING ANDRAGOLOGIE VAN DE UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM AFGEROND (2-10-2019) MET 4 GECERTIFICEERDE CO-CREATIE-COACHES!

Calijn den Nieuwenboer, Dagmar Alders, Simon Henk Luimstra en Maarten Docter legden met succes hun masterproof af. Zij presenteerden de toepassing van de digiscan van het Co-Creatie-Wiel in hun organisatie: respectievelijk de afdeling Sociaal Domein van de Gemeente Amsterdam, Afdeling Maatschappelijk beleid van de Gemeente Medemblik, het Drenthe College en Gemeente Emmen, en Coƶperatie De Blauwe Paraplu in Amersfoort.

Zij kregen waardevolle feedback op hun werk van de andere deelnemers aan de masterclass. Het blijkt niet altijd gemakkelijk te zijn om tijd en aandacht te vinden voor reflectie in een innovatief team. Maar, als de resultaten er zijn, levert dat inspirerende inzichten op tot verbetering.

Ook het Co-creatie kaartspel blijkt een verhelderende en inspirerende tool te zijn. Over een tijdje gaan Carla van Beelen, Marij Bosdriesz en Sabine Berkelaar, uit Den Haag en Amsterdam, hun ervaringen met het co-creatie-wiel tonen in hun masterproof. Zij ontvingen alvast een certificaat van deelname. Wij wensen hun alvast veel succes!

4 reacties

 1. Dagmar Alders

  Wat een waardevolle cursus. Ik heb het CoCreatie spel altijd bij me, het is op veel situaties van toepassing.
  De uitkomsten van de digitale scan gebruiken we op de afdeling als input voor een teamdag. We gebruiken het als bouwstenen.
  De cursus was ook erg interessant vanwege de ervaringen van de andere cursisten.

  1. Corry Ehlen

   Fijn om te horen, Dagmar, dat het CoCreatiespel en de digitale teamscan van het Wiel zo toepasbaar zijn.
   Ik wens je veel succes ermee.
   Hartelijke groet, Corry

Plaats een reactie