52 PUM EXPERTS LEREN ADVISEREN MET HET CO-CREATIE-WIEL

Op 24 september 2019 leerde Corry Ehlen 52 PUM-experts werken met het co-creatie-wiel bij hun adviesprojecten in ontwikkelingslanden. Dit vond plaats in de Fokker Terminal in Den Haag in het kader van de multisectorendag van PUM (Projecten Uitzending Managers).

De workshop was een van de 16, en is als volgt aangekondigd:

Succesvol adviseren? Het Co-creatie-Wiel wijst u de weg! Wat zijn de succesfactoren van jouw advies? Dat gaan we samen ontdekken! Tijdens deze mini-workshop ‘scan’ je een van je missies met het Co-Creatie-Wiel en ontdek je snel de sterke punten van je advisering. Wat blijkt? Succesvol en duurzaam adviseren is een kwestie van co-creëren! Een lijst met aandachtspunten neem je mee in je koffer voor je volgende adviesmissie.

Enthousiaste deelnemers aan de workshop in de Fokker Terminal

Plaats een reactie